close

Hoe monteer je de rugzak? Tips voor backpackers

Organisatie

Het meest praktische is dat je een lijst maakt met alles wat je nodig denkt te hebben. Schrijf alles op dat in je opkomt, rekening houdend met alle onvoorziene gebeurtenissen. Het is zeer waarschijnlijk dat u een zeer uitgebreide lijst krijgt en op dit moment gaat u filters toepassen om de bagage terug te brengen tot de essentie.

Het onnodige doorhalen

Heeft u het de afgelopen maand gebruikt? Zo niet, dan is het misschien niet essentieel. Moet je echt meer sneakers dragen? Een paar trekkingschoenen en een paar lichte sneakers / sandalen zijn waarschijnlijk voldoende. Gaat u elke dag van de week andere kleren dragen? Duidelijk niet. Een paar extra wissels zijn meer dan voldoende als u op reis gaat. Als je het met vrienden gaat doen, verzamel dan je ladingen als je wasgoed in een hostel gebruikt.

Exploratie rugzak

Als je ook activiteiten gaat doen zoals trekking en je kunt je rugzak en de meeste lading achterlaten in een hostel of kamp, ​​dan kan het hebben van een ontdekkingsrugzak erg handig zijn, die idealiter tussen de 20 en 30 liter zal zijn. Vaak zit deze kleinere rugzak bij de grotere rugzak, dus je kunt er twee in één kopen. Dit betekent niet dat u de uwe kunt opnemen, als u dat wilt.

Ten slotte is het bij het kopen van een rugzak noodzakelijk dat u duidelijk bent over het nut dat u eraan wilt geven, de waterbestendigheid die u nodig heeft en dat deze past bij uw morfologie. Rugzakken hebben maten en vele andere functies, dus elke persoon heeft mogelijk een andere nodig, afhankelijk van zijn lichaam en doelen. Neem de tijd, bedenk dat ze waarschijnlijk jarenlang uw metgezellen zullen zijn.

nostrimundi

The author nostrimundi

Leave a Response